Podpora socioekonomického rozvoja v Keni prostredníctvom mikropodnikania - Raslavská, Ivana
Významný rast súčasnej kenskej ekonomiky. Stratégie rozvoja a ich dopad vo Vihiga dištrikte v Západnej Keni. Charakteristika hlavných problémov v oblasti Emuhaya a ich riešenie. Analýza sektora mikropôžičiek a mikrofinančné aktivity v oblasti Emuhaya.