Praktické aplikácie Basel II - Sivák, Rudolf, 1955-
Komparácia a rozdiely pri postupoch merania kreditného rizika, ktoré vyplývajú z dokumentov Basel II a Smernice o kapitálovej primeranosti. Analýza pravdepodobnej závislosti defaultu od rizikových váh v jednotlivých rizikových kategóriách úverov podľa štandardizovaného prístupu interných ratingov.