Využitie symbolov v hospodárskej diplomacii Francúzskej republiky - Majtánová, Katarína
Symboly v hospodárskej diplomacii Francúzskej republiky ako prostriedok zhodnotenia multilaterálnych, či bilaterálnych vzťahov s krajinami, v ktorých vidia určitý potenciál v obchodnom, či politickom smere.