Pojďte s námi programovat C++ - Hanák, Ján
Kurz programovania v jazyku C++. Inkrementačne-dekrementačné operátory, zložené priraďovacími operátormi, relačnými operátormi logickými operátormi, bitovými operátormi a operátory bitového posunu.