K teoretickému vymedzeniu energetickej bezpečnosti v kontexte mezinárodnej bezpečnosti - Woltemar, Richard
Vymedzenie teoretických prístupov k bezpečnosti. Energetická bezpečnosť ako súčasť kompelexného vnímania bezpečnosti a významný faktor v medzinárodných vzťahoch.