Stav zdravia v rozvojových krajinách a vplyv HIV/AIDS na populáciu v Afrike - Grešš, Martin, 1978-
Stav zdravia populácie v rozvojových krajinách. Faktory vplyvu na stav zdravia v rozvojových krajinách. HIV/AIDS v rozvojových krajinách Afriky.