K niektorým otázkam rozvojovej pomoci a vstupu rozvojových štátov na svetové trhy - Lipková, Ľudmila
Otázka povinnosti bohatých štátov pomáhať chudobným. Formy rozvojovej pomoci chudobným štátom. Aké majú byť výsledky tejto pomoci.