Zásadné zmeny na finančných trhoch a trendy v mobilite globálneho kapitálu. 3 - Sivák, Rudolf, 1955-
Vývoj na svetových menových trhoch. Kľúčové zmeny na hlavných burzách vo svetovej ekonomike. Čoho sa obávať v nasledujúcich rokoch vo vývoji na finančných trhoch. Otázka opodstatnenosti obáv z ďalších finančných kríz. Narastajúci význam podielových a hedžových fondov a fondov rizikového kapitálu. Inovácie na finančných trhoch.