Rozvojová pomoc v Moldavskej republike - Raneta, Leonid, 1982-
Všeobecná charakteristika rozvojovej pomoci v medzinárodnej politike. Hodnotenie DAC OECD týkajúce sa rozvojovej pomoci. Bilaterálna a multilaterálna rozvojová pomoc. Rozvojová pomoc v Moldavskej republike