Stratégia Európskej únie pre cestovný ruch - Čechovičová, Adriána
Význam cestovného ruchu. Politika Európskej únie pre cestovný ruch. Trendy cestovného ruchu v Európe. Obnovená politika európskeho cestovného ruchu. Vplyv EÚ na stratégiu cestovného ruchu v Slovenskej republike.