Influence of Educational Potential to Economic Growth in Regions in Slovakia - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Stály hospodársky vývoj Slovenska a vývoj vedomostnej ekonomiky v posledných desiatich rokoch. Metodológia a dáta. Analýza vplyvu technologického pokroku na ekonomický vývoj regiónov Slovenska. Hodnotenie vzdelanostného potenciálu v regiónoch Slovenska a jeho úloha v raste HDP.