Rozvojová pomoc ako predmet verejnej diplomacie a verejnej mienky - Weiss, Peter
Zapojenie sa Slovenskej republiky do mechanizmu poskytovania rozvojovej pomoci v rámci členstva v OECD a v EÚ. Koncepcia rozvojovej pomoci schválená vládou SR v r. 1999. Vklady SR do medzinárodných organizácií a programov. Výskum na tému Slovenská verejnosť a rozvojová pomoc vyhodnotený v máji 2005. Verejná mienka o rozvojovej pomoci SR.