Oficiálna rozvojová pomoc SR - Rosenberg, Miloslav
Rozvojová pomoc Európskej únie. Princípy a ciele rozvojovej pomoci stanovené v dokumente Európskej únie. Rozvojová pomoc poskytovaná Slovenskou republikou. Štruktúra financovania slovenskej ODA. Humanitárna pomoc. Rozvojová pomoc SR v roku 2008.