Public aspects of financing process of healthcare in the Slovak Republic - Beňová, Elena
Zdravie ako jeden z najvýznamnejších ukazovateľov kvality života človeka. Štátna zdravotná politika. Starostlivosť o zdravie a financovanie služieb zdravotnej starostlivosti. Verejné výdavky na zdravotnú starostlivosť.