Perspektívy budúceho smerovania integrácie Európskej únie - Kittová, Zuzana, 1975-
Východisková situácia pri posudzovaní perspektív integrácie Európskej únie. Perspektívy integrácie Európskej únie viažuce sa na Lisabonskú zmluvu. Perspektívy rozširovania integrácie Európskej únie.