Inštitucionálny aspekt transformačného procesu v prechodových ekonomikách - Gregová, Elena
Hlavné teoretické prístupy k transformácii postsocialistických ekonomík. Rozdiely v prístupoch k transformácii: politická ekonómia reforiem a reformné stratégie.