Analýza firiem v prostredí monopolistickej konkurencie - Kissová, Jana, 1979-
Nedokonalosť konkurencie. Príčiny nedokonalostí konkurencie. Formy nedokonalej konkurencie. Monopolistická konkurencia. Krátkodobá rovnováha firiem v podmienkach monopolistickej konkurencie. Dlhodobá rovnováha firiem v monopolistickej konkurencii.