Priemyselná politika v procese integrácie SR do EÚ - Lukáčik, Ján
Priemyselná politika je významnou súčasťou hospodárskej politiky. Kľúčové miesto má priemyselná politika v integračnom procese. Je parciálnou súčasťou Lisabonskej stratégie. Priemyselná politika v integračnom procese musí byť koncepčná, principiálna a kompatibilná s procesmi prebiehajúcimi v EÚ.