Pedagogická prax ako základ praktickej prípravy študentov - budúcich učiteľov ekonomických predmetov - Orbánová, Darina
Pedagogická prax ako nevyhnutná súčasť vysokoškolskej prípravy budúcich učiteľov. Dlhodobý a zložitý proces profesijného vývinu učiteľa prebiehajúci v interakcii pedagogickej teórie a pedagogickej praxe. Základné druhy praxe. Práca študentov v prirodzených podmienkach na fakultných (cvičných) školách pod vedením fakultných učiteľov.