Manažment zmien ako prostriedok optimalizácie činnosti podniku - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Identifikácia súčasných trendov vedúcich k realizácii zmeny. Analýza zmeny.. Pojem analýza v ekonomickej literatúre. Úrovne a fázy zmeny.