Finančné vzťahy s EÚ - Konvalinková, Iveta
Rozpočtové pravidlá verejnej správy. Charakteristika prostriedkov poskytovaných Slovensku zo zahraničia. Identifikácia verejných prostriedkov poskytovaných zo zahraničia. Spoločné programy Slovenskej republiky a Európskej únie. Iné prostriedky. Prostriedky z rozpočtu Európskej únie. Odvody Európskej únii. Najvýznamnejšie legislatívne úpravy vzťahov SR a EÚ.