Správa o postupe príprav na prijatie eura v SR k 29. 07. 2008
Zhodnotenie tohto obdobia z makroekonomického hľadiska. Stav plnenia úloh z Národného plánu zavedenia eura v SR. Činnosť splnomocnenca vlády SR pre zavedenie eura v SR. Postup legislatívnych príprav. Postup príprav vo verejnej správe a vo finančnom sektore. Opatrenia na ochranu spotrebiteľa a príprav v podnikateľskej sfére. Komunikácia s verejnosťou. Návrh štartovacieho balíčka pre eurové mince.