Corporate social responsibility (CSR): proklamace nebo ekonomická nutnosť? - Hlaváček, Jiří
Záujmové skupiny (stakeholders). Vymedzenie a klasifikácia. Ohľaduplnosť a dôveryhodnosť v správaní firiem. Etika v českom ekonomickom prostredí. Teória corporate social responsibility. Motivácia firiem k spoločensky zodpovednému správaniu sa. Metódy a nástroje pre implementáciu zásad spoločensky zodpovednému správaniu sa.