Altruismus a sociální podnikatelství - příspěvek k teorii netržních organizací - Chalupníček, Pavel
Vzťah medzi trhovým a netrhovým (dobrovoľným) sektorom. Altruizmus v ekonomickej teórii. Sociální podnikatelia. Sociálne podnikanie.