Teorie podnikatelského objevování - Otáhal, Tomáš
Prezentácia relatívne novej teórie podnikateľského objavovania Israela M. Kirznera (1930) ako doplnok resp. alternatíva teórie rovnováhy a prezentácia významu podnikateľskej funkcie na reálnom trhu