Prostorová ekonomie a prostorové externality: přehled teorie a empirické evidence - Vašíček, Bořek
Základné zmapovanie a kritické zhodnotenie moderných prístupov priestorovej ekonomiky. Teoretické koncepty priestorových externalít, metódy empirického overovania ich významu. Nová ekonomická geografia a s ňou súvisiace peňažné externality.