Vzťah modernej a tradičnej analýzy - Bobáková, Viktória
Dôvody, prečo malé a stredné podniky používajú v procese investičného rozhodovania častejšie metódy odhadu a menej využívajú dômyselnejšie rozhodovacie pravidlá.