Nakupovať a predávať z pohodlia obývačky - Škriniar, Pavel, 1979-
Internetoví on-line brokeri našli voľné miesto na našom trhu. Rast alternatívnych foriem investovania. Záujem slovenských investorov o agresívnejšie finančné nástroje otvára na trhu priestor pre on-line obchodovanie. Ponuka služieb on-line obchodníkov. Minimálna výška vstupnej investície. Ochrana investícií.