Po poklesoch otvorenie...Po nárastoch zatvorenie? - Škriniar, Pavel, 1979-
Pripravované legislatívne zmeny v dôchodkovom sporení. Opätovné otvorenie 2. piliera. Dôvodom má byť neutešená situácia na akciových trhoch. Prudký pokles cien akcií je nebezpečný pre sporiteľov.