Analýza konvergencie slovenskej ekonomiky - Lalinský, Tibor
Vzájomné porovnanie konvergenčného procesu na Slovensku s vývojom v ostatných nových členských krajinách EÚ a hodnotenie dlhodobého plnenia maastrichtských kritérií po zavedení eura v súčasných krajinách eurozóny