Spokojnosť zákazníka - predpoklad posilnenia pozície organizácie - Miklánek, Martin
Zmena vzťahov medzi organizáciami. Manažovanie vzťahu so zákazníkmi. CRM - odvetvie manažérstva zaoberajúce sa vzťahmi so zákazníkmi, jeho charakteristika. Očakávanie zákazníka.