Čo priniesla nová verzia normy BRC Global standard for food safety issue 5 (5. vydanie Globálnej normy pre bezpečnosť potravín)? - Horváth, Martin
Charakteristika normy BRC Food. Najpodstatnejšie zmeny v norme. Hlavné zmeny 5. vydania oproti 4. vydaniu normy.