Peasant in the Role of a Producer and Energy Distributor - Polák, Matej
Využívanie obnoviteľných zdrojov ako zodpovedný prístup ku klimatickým zmenám. Bioenergia a životné prostredie. Riešenie regionálnych problémov východného Slovenska. Kritériá pre rozvojovú pomoc poľnohospodárstvu. Produkcia biomasy v regióne východného Slovenska.