Slovak mortgage market (summary) - Sivák, Rudolf, 1955-
Hypotekárne produkty - základná charakteristika. Hypotekárne transakcie. Hypotekárne pôžičky. Hypotekárne obligácie. Slovenský hypotekárny trh v tabuľkách.