Úplné znenie ustanovení zákona o dani z príjmov, ktoré novelizuje návrh zákona schválený vládou SR dňa 1. 10. 2008
Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 168/2008. Za novelizáciou zákona nasleduje Dôvodová správa.