Corporate governance: "Nemanželský trojúhelník" a jeho řešení po česku - Nekvapil, Tomáš
Fungujúce partnerstvo v kompetenciách a zodpovednosti medzi manažérmi a controllerom je dlhodobo ovplyvnené prítomnosťou tretej osoby. Osoby na pozíciách. Úlohy v spoločnosti: majiteľ, výkonný riaditeľ, reštrukturalizačný tým a skupina, management štandardné organizačné štruktúry, reštrukturalizačný plán, akčný plán. Klasifikácia špecifických rizík prezentovanej reštrukturalizačnej akcie.