Účasť obyvateľov Slovenskej republiky na cestovnom ruchu - Petrík, Ivan
Národný cestovný ruch SR a jeho význam pre ekonomiku SR. Výsledky dotazníkového prieskumu súčasného stavu národného cestovného ruchu v SR. Cestovné návyky obyvateľov Slovenska. Domáci cestovný ruch. Odchodový cestovný ruch. Problematika konkurencieschopnosti ponuky domáceho cestovného ruchu. Podpora rozvoja zo strany štátu.