Máte primeraný zisk? - Gallo, Peter, ml
Definovanie primeraného zisku. Výpočet primeraného zisku. Prémia za riziko. Riziko a benchmarking. Ročný plán (master budget). Strategické - dlhodobé plánovanie. Manažérske účtovníctvo. Strediskové - vnútropodnikové hospodárenie. Predajná výkonnosť. Zisk.