Zákon Národnej Rady Slovenskej republiky č.18/1996 Z.z. zo 14. novembra 1995 o cenách v znení ...
Zákon o cenách (č. 18/1996 Z.z.) v znení ďalších zákonov ... a zákona zo 17. septembra 2008. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa k novelizácii zákona o cenách.