"Controllingový projekt roku 2007" - 1. místo. Řízení a modelování cash-flow - SMP CZ, a.s. - Perdok, František
Cieľom projektu bolo zmapovanie všetkých finančných tokov, aby sa mohla z hľadiska tvorby cash-flow posudzovať každá stavba, stredisko a zároveň firma ako celok. Informácie o spoločnosti. Technický popis systému. Proces riadenia cash-flow. Proces implementácie. Stanovisko dvoch interných užívateľov riešenia. Dôvody prihlásenia projektu.