Regionálna kultúra v individualistickom kontexte - Suríková, Mária
Regionálne spoločenstvo. Regionálna kultúra ako pamäť. Ekonomické funkcie regionálnej kultúry. Regionálna kultúra v procesoch globálnej difúzie.