Vývoj a budoucnost hypoteční krize
Ako sa kríza zrodila. Hypotekárna kríza, akvizície a bankroty súvisiace s hypotekárnou krízou. Lokálny problém prerástol v epidémiu. Kríza likvidity. Nič nebude, ako bolo. Brzdiaca americká ekonomika povedie k ďalšiemu rastu nesplatených úverov.