Ako zlepšiť governance IT služieb - Lenčeš, Róbert
Rapídne zmeny v náhľadoch na vzťah IT a biznisu. Nová generácia IT riešení. SOA (architektúra orientovaná na služby). Elementy riadenia. Päť horizontálnych vrstiev IT Governance. Definovanie zodpovednosti. Kritériá na rozhodovanie.