Regionální demografie v ČSÚ - prezentace a analytické využívaní - Durník, Eduard
Organizácia demografickej a regionálnej štatistiky v ČSÚ. Prístupy a analytické práce regionálnych analytikov ČSÚ. Rola web-u pri prezentácii demografických a regionálnych údajov. Publikácie demografickej štatistiky.