Možnosti využitia MS Excel pri operatívnom sledovaní kvality výrobného procesu - Hrehová, Stella
Náčrt spôsobu využitia MS Excel na ukladanie súborov ako web súbory pri operatívnom riadení a hodnotení kvality výrobného procesu. Regulačný graf. Dve možnosti hodnotenia regulovaných hodnôt.