Flexibilné formy zamestnávania - Páleník, Michal
Flexibilné formy zamestnávania ako motivačný faktor. Pracovný pomer na dobu určitú. Pružný pracovný čas. Práca na čiastočný úväzok. Zdieľanie pracovných miest. Telepráca - práca doma.