Reklamácie po zavedení eura
Schválená novela zákona o ochrane spotrebiteľa sa zameriava na ochranu spotrebiteľa po zavedení spoločnej európskej meny euro. Zmeny v právnej norme. Rovnaké práva v celej Únii. Snaha uľahčiť spotrebiteľom maloobchodný predaj i predaj prostredníctvom internetu.