Biopotraviny - legislatíva a argumenty pre a proti - Kočan, Jozef
Od 1. januára 2009 sa začne uplatňovať Nariadenie Rady (ES) č. 834/2007 o ekologickej výrobe a označovaní ekologických produktov. Ekopotraviny sú drahé. Ekopotraviny a globálne problémy. Ekopotraviny sú zdravotne rovnako bezpečné ako bežné potraviny. Ekopotraviny a ich mierne vyššia zdravotná prospešnosť. Ekopotraviny a GMO. Ekopotraviny dopestované vo vlastnej záhrade. Pre a proti.