Platobná neschopnosť - problém transformujúcich sa ekonomík - Bobáková, Viktória
Pojem platobná neschopnosť, jej príčiny. Dôsledky úpadku podniku pre ekonomiku. Spôsoby riešenia platobnej neschopnosti podnikov. Ciele zákona o revitalizácii.