Finančná kontrola na školách po novele zákona - Karácsonyová, Katarína
Novela zákon č. 502/2001 Z. z. Nové pojmy. Kompetencie MFSR. Zmeny vo výkone finančnej kontroly. Zmeny v zákone o správe majetku štátu. Finančná kontrola. Následná finančná kontrola. Interný predpis/smernica pre zabezpečenie vnútorného systému finančného riadenia. Príklady.